40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Biotherm Bad og kropp

Per Side
Sorter
Biotherm er et fransk luksus hudpleiemerke som har vært med oss siden 1952. De er unike da de bruker helbredende plankton i alle sine produkter.

I 1972 lanserte Biotherm en av sine bestselgende produkter, Lait Corporel, en myk og frisk bodylotion som fukter og redusere tegn på flassende hud. Den har anti-tørkende egenskaper, en delikat frisk duft og den etterlater huden hverken fet eller oljete. Den er perfekt for daglig bruk.

Den første kroppsduften fra Biotherm ble lansert i 1997, ikke bare lukter den nydelig og frisk, men den revitaliserer og fukter huden også. Det samme gjelder for deres Deo Pure Antiperspirant kremer som også er perfekte for sensitiv hud.

Menn trenger sin egen hudpleieserie da menns hud har en tendens til å være tykkere og fetere enn huden til kvinner så det er tanken bak Biotherm Homme serien. I Bath & Body serien kan du finne dusjsåpe, deodorant og kroppskrem spesielt utviklet for menn. Homme Ultimate Hand Balsam kremen er verdt et forsøk - Hendene blir eksponert for all slags vær så gi dem litt omtanke en gang i blant.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.