40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Molton Brown Bad og kropp

Per Side
Sorter
Molton Browns mest populære produkter er deres gode kroppspleie produkter. De kaller ikke seg seg selv kroppskjennere for ingenting! Det er over ti forskjellige serier tilgjengelig, inkludert kundens favoritter Black Peppercorn og Gingerly. Molton Brown har også lukseriøse håndsåper, bad og kroppsgels og mer. Mens de fleste av Molton Browns produkter er unisex har de gjort et unntak med sin pleieserie til menn. Foruten sine berømte dusj gels og hårpleieprodukter, inkluderer denne samlingen produkter som antiperspirant, barberutstyr og gym bag. Ved hjelp av deres produkter oppnår man en spa-lignende opplevelse hjemme.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.