40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Kung Fu Panda Bad og kropp

Per Side
Sorter
Dreamworks lanserte i 2008 Kung Fu Panda, og de var under mye press etter storsuksessen Shrek som hadde lagt lista høyt for selskapet. Takket være en omfattende reise rundt i Kina, Kung Fu-kurs og et øye for detaljer klarte skaperene av filmen å lage et mesterverk innen familieunderholdning, som har høstet ros for sin skildring av kinesisk kultur. Opprinnelig skulle filmen være en satire om kampsport, men regissørene John Stevenson og Mark Osborne ombestemte seg og la til flere komiske elementer, samtidig som de var tro mot kampsporttradisjonene for fans av filmer som Ang Lee's Crouching Tiger, Hidden Dragon (2000) og House of Flying Daggers (2004).

Filmen finner sted i the Valley of Peace (fredsdalen) i en gammel versjon av Kina som er bebodd av menneskelignende dyr. Der finner vi pandaen Po som jobber på en noodle bar, men drømmer om å bli en av de beste kung fu-mesterene i landet. Sammen med «the Furious Five», de fem mest berømte Kung Fu-studentene, en tiger, en mantis, en hugorm, en ape og en fugl, trener han for å bli Dragon Warrior, den eneste Kun Fu-mesteren som har muligheten til å vinne over den slemme snøleoparden Tai Lung.

Flere kjendiser var stemmene bak karakterene. Po blir spilt av Jack Black, Angelina Jolie er Master Tigress, Lucy Liu er Master Viper, Jackie Chan som Master Monkey og Seth Rogen som Master Mantis. Master Shifu, den røde pandaen som lærer Po og the Furious Five Kung Fu, blir spilt av selveste Dustin Hoffman.

Kung Fu Panda duftene er laget for gutter og jenter som kanskje selv drømmer om å bli fremtidige Kung Fu-mestere! Duftkolleksjonen består av en signaturduft, samt forskjellige dufter for hver av de ulike karakterene.

Kung Fu Panda ble introdusert på den 61. filmfestivalen i Cannes, hvor den fikk stående applaus. Filmen var en enorm suksess i Kina, der de solgte billetter for over 100 millioner Yuan, som gjorde den til den mest selgende animasjonsfilmen. Oppfølgeren Kung Fu Panda 2 kom i 2011 og Kung Fu Panda 3 kom i 2016. Dreamwork har sagt at det skal bli seks filmer totalt og de har også laget TV-serien Kung Fu Panda: Legend of Awesomeness som kom i 2011.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.