40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

909 Top to Toes Bad og kropp

Per Side
Sorter
909 Top to Toes er et duft- og hudpleiemerke som eies av den italienske skjønnhetsleverandøren B&B Cosmetics. Alle produktene som inngår i serien er laget i Italia, og deres utvalg består av cleansere og fuktighetskremer, alle basert på den ikoniske duften 909 fra B&B Cosmetics. En av de mest populære produktene fra samlingen er Total Body Wash som tilbys i egne versjoner for kvinner og menn.
Top to Toes Total Body Wash Man er en mild duo shampoo og shower gel med friske og aromatiske noter av bergamott, timian, rosmarin, sandeltre og pære. Den skummende formelen renser huden forsiktig og tilfører fuktighet. Anbefales for daglig bruk.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.