40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Clinique Bad og kropp

Per Side
Sorter
Clinique har flere tiårs skjønnhetskompetanse, og det er egentlig ingen andre merker som dem. Dette amerikanske selskapet tilbyr både vitenskapelig kunnskap og produkter som er enkle å bruke med dokumenterte resultater.

Clinique Aromatic Elixir Body Smoother er en flott bodylotion som også gir huden din en lett lukt uten å være overveldende. Mange med parfymeallergier har funnet ut at de kan bruke Clinique sin Body Smoother uten å få allergi.

Selv om det kan virke litt gammeldags å bevege seg bort fra flytende materialer vil du være fornøyd med Clinique sin solide ansiktssåpe bar. Som med mange av Clinique sine produkter er dette et utmerket valg hvis du har sensitiv hud.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.