40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Elizabeth Taylor Bad og kropp

Per Side
Sorter
Det største Hollywood navnet som kom fra Storbritannia er Elizabeth Taylor. Hun hadde alt; en figur til å dø for, talent, hypnotiserende fiolette øyne og et personlig liv langt mer spennende og dramatisk enn noen film noensinne laget. Hun har vært i offentlighetens søkelys i de fleste av hennes 79 år, og hun var den første kjendisen til å lansere sine egne dufter, hun var et stilikon, hun vant to Oscar og har spilt i 50 filmer.

Hennes omfattende duftserie har gitt henne mer penger enn hele hennes karriere som skuespiller, og hennes dufter Passion, White Diamonds og Violet Eyes fortsetter å være bestselgere over hele verden.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.