40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Issey Miyake Bad og kropp

Per Side
Sorter
Issey Miyake er en japansk designer født i 1938. Han er kjent for sine eventyrlystne design ved bruk av vanlige materialer og prosesser, samt dufter som L'eau d'Issey (1992) og Pleats Please (1993).
I tillegg til dufter tilbyr Issey Miyake også fantastiske produkter som parfymerte dusjgeleer, deodoranter, kroppskremer og overdådige gavesett.

Parfyme Klikk har et glimrende utvalg av billige Issey Miyake produkter, inkludert dufter og badprodukter, til de beste prisene. Nedenfor kan du se tilbehørsprodukter vi har tilgjengelig for øyeblikket. Ta en titt i vår duftseksjon for å se hele lageret av parfymer og aftershaves.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.