Sporet Levering
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Concealers

Per Side
Sorter
Concealeren er et sminkeprodukt som er essensiell i sminkevesken din, og med mål om å oppnå et pent resultat for din "base" i ansiktet ditt. Concealer, eller 'colour corrector' som det også kalles, har eksistert siden 1954 da Max Factor først lanserte produktet Erase.

Navnet i seg selv, concealer, forklarer hva produktet faktisk gjør, det 'korrigerer' ved å synlig slette fargen på eventuelle urenheter eller forskjellige pigmenter på huden din for å få fargetonen til å virke mer ensartet. Siden concealer kan være ganske tung på alene huden din, men ofte mer effektiv til å dekke de plagsomme områdene enn en foundation, kan de brukes sammen for en mer naturlig effekt.

Concealeren kommer i forskjellige konsistenser som flytende, pudder (både fast og løst) og krem. De fleste kosmetikkmerker har en concealer i sin kosmetikkserie, men de mer kjente spesialistene som Maybelline, Nars og NYX har et større tilbud. Gode ​​kosmetikkmerker vil ha sine concealere fokusert på bestemte områder, hudtyper og hudtoner og ofte med forskjellige formelalternativer. Et eksempel kan være Maybelinnes "Instant Age Rewind Eraser Concealer" som er designet for under øynene og urenheter. Formelen har god dekning, og den vil ikke få utseendet ditt til å virke "kakete".
Vis Mer