40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Candle

Per Side
Sorter
Duftlys, eller parfymerte lys, har blitt svært populære de siste årene. De er laget av duftoljer og de dekker over ubehagelige lukter og finnes i mange forskjellige lukter. Godt plasserte stearinlys er flott for å holde huset friskt i de varmere månedene, eller for å få en koselig atmosfære til dine kalde vinterkvelder! Sitrusdufter er flotte å ha på kjøkkenet, mens blomsteraromaer passer på soverommet og i stuen. Et fruktig duftende stearinlys laget av fersken eller bringebær er fantastisk på badet.

Stearinlys er et flott tilbehør til hjemmet, og det har en lang historie som går tilbake til primitive tider. Definisjonen av ordet "stearinlys" kommer fra latinsk "candere" som betyr "å skinne". Opprinnelig laget med animalsk og grønnsaksfett ble lys ble brukt til belysning og til religiøse formål. Prosessen med å lage lys har forandret seg gjennom århundrene og er basert i dag på voks. Disse kommer fra en rekke ingredienser, som mineraloljer, planteekstrakt og paraffin. Men hvilken stearinlys varer lengst? Den dyre palmevoksen har vanligvis den lengste brennetiden, etterfulgt av den luksuriøse bivoksen. Parafinlys er tilgjengelig til mye billigere pris, men den har en tendens til å smelte mye raskere.

Duftene stearinlys er også perfekte i høytiden. De kan tilføre varme i juleferien med noter av krydret kanel, mandarin og til og med pepperkake! Et ekstra lys i stuen eller i hagen vil gi huset ditt den rette festlige ånden. Noen parfymehus - som Thierry Mugler og Agent Provocateur for å nevne noen - produserer luksuriøse duftende lys basert på deres mest vellykkede dufter. Dette tillater parfymeelskere å nyte sine favorittdufter, ikke bare som personlig tilbehør, men også i sine hjem!

Har du lyst på en nydelig aroma til huset ditt? Ta en titt på våre billige duftende stearinlys hos Parfyme-Klikk.no og få ditt hjem til å lukte som din favorittduft!
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.