40 kr. Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Bvlgari

Per Side
Sorter
Bvlgari er et aktet italienske motehuset som har eksistert i mer enn 130 år. Det ble skapt av Sotirios Voulgaris i 1884. Det uvanlige navnet stammer fra grunnleggerens etternavn og bruker den latinske bokstaven for "U".

Sotirio Voulgaris var opprinnelig fra Hellas der han ble utdannet som gullsmed. Han forlot hjembyen i 1877 og dro til Korfu, og senere til Napoli, før han endte opp i Roma hvor han startet Bvlgari noen år senere.

Bvlgari åpnet sitt flaggskip i 1905 i Via dei Condotti og ble raskt en suksesshistorie. De første internasjonale butikkene ble åpnet i 1970 i New York, Paris, Genève og Monte Carlo. Bvlgari har hatt sitt eget showroom i Pierre Hotel i New York City i mange år, og nå eier de nesten 300 butikker og utstillingslokaler over hele verden.

Bvlgari var opprinnelig kjent for sine fantastiske smykker, men er i dag et diversifisert luksus merke som produserer og markedsfører flere produktlinjer inkludert klokker, parfyme, tilbehør og til og med hoteller.

Den første Bvlgari parfymen ble lansert i 1992: en unisex duft som heter Eau Parfumée au Vert. Denne duften ble etterfulgt av utallige andre, og i dag er Bvlgari kjent for sine gode dufter.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.