40 kr. Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Reisestørrelse

Per Side
Sorter
Skal du på ferie eller forretningsreise? Travel size produkter er perfekte for når du er på farten. Vi har mini versjoner av alt fra kosmetikk til dufter som er lette å bære.

Toalettsaker som mini shampoo og balsam er strålende for å ta med deg på et fly. De sparer tid slik at du slipper å fylle på disponible flasker hver gang du skal på tur og siden du bare får en liten flaske, er det en flott mulighet til å plaske litt og få en virkelig luksuriøs duft! Siden miniflasker som shampoo krever mindre lagringsplass, sparer du rom i bagasjen!

Hva med duftene dine? De fleste parfymehusene tilbyr mini versjoner slik at du ikke behøver å la din favoritt bli igjen hjemme! Mini dufter er også fantastiske når du ønsker å prøve en ny duft, uten å bruke mye penger. I tillegg til dette, finner du også mange gavesett som inneholder små flasker med alle dine favoritter!

Hos Parfyme Klikk vil vi sørge for at du alltid har alle dine favoritter med deg. Sjekk ut våre reisesett fra Clinique og Clarins, luksuriøse toalettsaker og våre gavesett.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.