40 kr. Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Body Cream

Per Side
Sorter
Med en voksende skjønnhetsindustri som tilbyr et stort utvalg av produkter har kroppspleie blitt en dagligdags luksus. Den klassiske fuktighetsgivende kremen til kroppen vil alltid forbli en av våre favoritt-hudpleieprodukter. Men hva gjør en futighetskrem? Kremen brukes hovedsakelig for å tilføre fuktighet, og for å få og for å opprettholde en sunn glød. Den brukes også for å hindre tørr eller sprukket hud. De inneholder normalt både oljebaserte og vannbaserte ingredienser som hjelper til med å pleie huden. Hos Parfyme Klikk kan du finne gode tilbud på fuktighetskremer til kroppen som tilfredsstiller alle hudpleiebehov.

Vårt utvalg av kremer inneholder produkter for alle hudtyper, alt fra luksuriøse parfymerte eller skinnende kremer til eksfoliatorer og produkter som strammer opp moden hud. Mange kjente hudpleie- og parfymehus produserer duftende kremer basert på noen av deres mest populære dufter, som f.eks. Elizabeth Arden, Dolce & Gabbana og Britney Spears. Men hva er den beste kremen? Krem uten fett eller mattende formula er vanligvis det beste valget for de med fet hud. Emulsjon lotions er et godt valg av kroppskrem for tørr hud, og gir deg den perfekte beskyttelsen mot det kalde været. Hvis du har veldig følsom hud bør du unngå parfymerte kremer hvis det er mulig, og gå i stedet for parabenfrie produkter. De beste produktene inneholder ofte tilsatte næringsstoffer som vitamin E, kollagen eller retinol. Du kan også finne kremer med SPF for å beskytte deg mot solen.

Hvordan brukes fuktighetskremen: Påfør krem daglig ved å massere en liten mengde produkt inn i huden din. Den beste måten å maksimere effektene på er å påføre den rett etter dusjen. Det varme vannet åpner porene dine og kroppskremen er mye mer effektiv når den brukes på ren hud.

Du finner et enormt utvalg av billige fuktighetskremer til salgs hos Parfyme Klikk! Gjør kroppspleierutinen din til en luksuriøs spa opplevelse med fantastiske produkter fra alle de største merkene, og ikke gå glipp av våre rabatterte gavesett!
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.