40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Deodorant Spray

Per Side
Sorter
Deodoranter er en fin måte å holde seg fresh på hele dagen. Parfyme Klikk har et fantastisk utvalg av billige deodoranter samt bad og kroppsprodukter fra alle dine favorittmerker, deriblant Hugo Boss, Calvin Klein, Davidoff og Paco Rabanne!

Mens de opprinnelig kun ble brukt som antiperspirant har deodoranter blitt mer populære det siste tiåret, og det er nå en rekke varianter tilgjengelig for både menn og kvinner. De aktive ingrediensene inneholder normalt stoffer som alkohol, natriumklorid, triclosan og aluminiumklorid dersom det er en antiperspirant. Det er vanligvis en liten mengde ren parfyme også som gir deodoranten dens duft.

Et av de vanligste spørsmålene vi får om deodoranter er hvilken type man bør velge; En deodorant spray eller en roll-on? Den klassiske sprayen mot roll-on debatten har pågått i årevis, og det er gode argumenter som taler for begge variantene. Mens roll-on deodoranten er liten og bærbar, kan den også være klissete og gi merker på klær. Med en deodorant spray får du presisjon og øyeblikkelig tørrhet, noe som kan være veldig viktig hvis du er på farten! Sprayer har også en tendens til å ha den høyeste konsentrasjonen av parfyme så hvis du vil lukte ekstra mye bør du velge denne typen.

Det finnes også andre typer deodorant sprayer. De fleste sprayer kommer som trykkflasker, men det finnes også noen eksempler på deodoranter i såkalte naturlige sprayer, noe som betyr en tradisjonell parfymeflaske med en dyse. Hvis du er miljøbevisst eller har svært følsom hud er disse type deodoranter noe å prøve!
Parfyme Klikk er en parfyme butikk, men vi har også et fantastisk utvalg av billige deodoranter. Gjør et godt kjøp på de mest solgte deo-produktene fra klassiske merker som Lynx og Dove, eller sjekk ut våre rabatter på sprayer fra David Beckham, Issey Miyake, Hugo Boss, Gloria Vanderbilt og mange flere!
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.