40 kr. Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Body Milk

Per Side
Sorter
Bruk av body milk, også kalt kroppsmelk, er en fin måte å fukte huden på. En body milk er normalt mer flytende enn en vanlig body lotion, så hvis du foretrekker en lettere og mer umiddelbar følelse av fuktighet er kroppsmelk det du leter etter.

Den beste måten å bruke kroppsmelk på er å ta en dusj eller et bad og smøre over huden etterpå. Vi anbefaler at du gjør dette innen 10 minutter etter dusjen eller badet da porene dine vil være åpne. Å gjøre dette vil hjelpe med å beholde fuktigheten fra kroppsmelken lengst mulig. Kroppsmelk blir ofte solgt som en del av et gavesett, og du vil få en ekstra langvarig duft hvis du bruker duften i samme sett. Vi tilbyr et stort utvalg av gavesett med kroppsmelk, duft og dusjgele.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.