40 kr. Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Håndkrem

Per Side
Sorter
Håndkrem nærer og beroliger hendene, holder dem myke, fuktige og beskyttet.

Hendene er den delen av kroppen vår som vi bruker mest i våre daglige gjøremål, og de blir ofte utsatt for vann, varme og kaldt vær. En god håndkrem tar vare på hendene slik at de forblir unge og sunne. De er basert på en formula av fuktighetsgivende ingredienser og naturlige ekstrakter som forhindrer irritasjon av huden og som gjør huden myk. Men det er en håndkrem for ulike behov, fra tørr til skadet hud. Hvis du lider av sprukne eller svært tørre hender vil den beste håndkremen inneholde næringsstoffer som glyserin, urea og keratin. Noen håndkremer inneholder anti-aging egenskaper som herder huden og fjerner flekker. Du kan også beskytte hendene mot solskader ved hjelp av en håndkrem med SPF. Noen kremer er duftende og kan lukte av en bestemt parfyme som lavendel eller magnolia.

Den beste tiden å bruke en håndkrem på er etter vasking av hendene, eller når de føler de er tørre eller dehydrerte. Håndkrem har vanligvis ikke en fast utløpsdato, men holder vanligvis i ett til to år avhengig av forholdene de er oppbevart i. Selv om fuktighetsgivende kremer er basert på lignende formula anbefales det å unngå å bruke håndkrem i ansiktet. Håndkrem har en annen konsentrasjon av ingredienser som kan irritere ansiktet ditt.

Slik bruker du håndkrem:
Påfør kremen på hendene. Vær særlig oppmerksom på knoklene og håndleddene.

Ta vare på hendene dine med en billig håndkrem fra de mest populære hudpleiemerkene hos Parfyme Klikk! Oppdag våre håndkrem for menn, gavesett og mye mer med ett klikk!
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.