40 kr. Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Body Butter

Per Side
Sorter
Et body butter, også kalt kroppssmør, er tykkere enn vanlig body lotion og perfekt for tørr hud, spesielt knær og albuer. Det bruker ofte naturlige, vegetabilske oljer som shea eller kakaosmør som har mange helsemessige fordeler.

Er et body butter det samme som body lotion eller body cream? Ikke helt! Body butter har en tykkere konsistens og vil ofte vare lenger. Selv om det brukes på samme måte som de tidligere nevnte produktene er et body butter ofte bedre for å holde fuktighet, smøre og nære huden.

Her på Parfyme-Klikk finner du mange body butters alene eller som del av et gavesett. Style & Grace gjør flere luksuriøse sett hvor du får alt du trenger for en skikkelig velværedag – kroppsvask, kroppsskrubb og kroppssmør - uten å bryte banken.

Slik bruker du kroppssmør på kroppen:

Den beste måten å bruke kroppssmør på er rett etter en dusj eller et bad. Tørk huden lett med et håndkle og påfør direkte på huden. Vær forsiktig så du ikke bruker for mye produkt da litt ofte går langt. Vær ekstra oppmerksom på områder som kan bli tørre om dagen, for eksempel albuer og knær. Påfør et ekstra lag på disse områdene for best resultat. Et annet tips er å bruke kroppssmør på hender og føtter rett før sengetid og bruk bomullshansker/sokker for å oppnå silkemyk hud dagen etter.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.