40 kr. Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Neglelakk

Per Side
Sorter
Uansett om det er en rimelig neglelakk eller en Black Diamond King neglelakk som er priset til over 200 000 flasken, den beste neglelakken er enkel å påføre, flaker ikke, og viktigst av alt er at den kommer i din favorittfarge! Manikyr har kommet langt, og neglelakk kommer i dag i alle former og nyanser. Du kan kjøpe alt fra matt neglelakk til glitrende overlakker. Nye neglelakk-ideer har gjort neglepleie til en av de mest vellykkede områdene i skjønnhetsindustrien! Banebrytende kaviar og manikyrsett med spesielle effekter ble gjort populære av Ciaté, mens OPI introduserte crackle neglelakker med deres Shatter-kolleksjon. Shellac og gelé neglelakk er den nyeste trenden og bruker UV-lys for å få dem til å vare i opptil 3 uker. Bedrifter har også begynt å tilby neglelakkholdere for å holde på orden i din voksende samling.

Helt siden 3000f.Kr har neglelakk blitt brukt til å markere status og tilknytning. I motsetning til dagens kjemiske kombinasjon av polymer og løsemidler ble gammel neglelakk laget av bivoks, egg og grønnsaker, eller av plantefarger som henna. Under Zhou-dynastiet var metaller som gull og sølv en mote blant kongelige i Kina. Rødt kom inn i motebildet på rundt samme tid, og nådde sin ikoniske status da Rita Hayworths negler ble vist i Technicolor. Det har vist seg å være en av de mest populære fargene frem til i dag!

Sjekk ut Parfyme Klikks utvalg av billige neglelakker og neglelakksett fra store merker som OPI, Ciaté og Nails INC!
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.