40 kr. Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Aftershave Balm

Per Side
Sorter
En aftershave balm er en duftende krem som brukes etter barbering for å forhindre irritasjon og for å gi fuktighet til huden. Det er det beste valget hvis du har sensitiv hud, og har en tendens til å oppleve rødhet eller sår hud etter barbering.
Det finnes mange forskjellige typer av aftershave. Aftershave balm er forskjellig fra den vanlige flytende aftershaven, som ofte blir referert til som aftershave lotion eller splash. Flytende aftershave har en tendens til å inneholde mye alkohol, noe som kan føre til problemer hvis du har tørr hud. Forskjellen er at aftershave balm inneholder fuktighetskrem for å berolige og beskytte huden, selv om noen kan inneholde små mengder alkohol også da det er antiseptisk. Det er mange billige aftershave balms tilgjengelig hos Parfyme-Klikk.no, inkludert produkter fra designere og hudpleiemerker.

Hvordan bruke aftershave balm:
- Rengjør ansiktet med kaldt vann etter barbering. Sørg for å bruke et rent håndkle til å tørke av.
- Ta en liten mengde aftershave balm i hånden og gni hendene sammen for å emulgere produktet.
- Påfør produktet i ansiktet ditt og sørg for å dekke alle områder der du har barbert deg.
- Masser aftershave balmen inn i huden din og la den absorbere.

Parfyme Klikk er et flott sted å finne billig aftershave balm online. Vi har fantastiske tilbud på alle typer aftershave, inkludert gavesett og pakker med hudpleieprodukter for menn.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.