40 kr. Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Bad- og dusjkrem

Per Side
Sorter
Bath & Shower Creams er væsker som brukes til å rense kroppen og ofte er mer milde på huden enn en vanlig dusjgel eller såpe. Uansett om du unner deg litt "meg tid" eller ser etter en gave til noen som er spesielle, bør et overbærende bad og dusjgel være øverst på listen din.

Du kan bruke et bath & shower cream på egen hånd for en subtil duft eller prøve å legge det med en duft fra samme samling. Det gir ekstra dybde og gjør parfymen din lenger.

Slik bruker du bath & shower cream:

Bruk den som vanlig såbe eller om du er i et langt luksuriøst bad, kan du legge det under rennende vann for ekstra bobler. Når du er ferdig kan du sitte, slappe av og la tankene dine glide. Ikke alle har tid eller penger til å gå til et spa, men med riktig bath & shower cream og en ekstra halvtime trenger du ikke. Vi har mange fine gavesett her på Parfyme Klikk med tilbud på bath & shower creams samt duften å gå med den. Prøv kremer fra Prada, Jennifer Lopez eller Style & Grace for litt velvære til en god pris. Fortsett, unn deg selv!
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.