40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Body Balm

Per Side
Sorter
Body balms er fuktighetsgivende og nærende kremer stappet med gode ingredienser for huden. En balm er normalt litt tykkere i tekstur enn en vanlig fuktighetskrem, og vil beholde fuktighet mye bedre enn en normal kroppskrem. Du trenger ikke bruke mye av dette vidunderproduktet da litt går en lang vei.

Slik bruker du en balm på kroppen:

Smør over hele kroppen og sørg for å følge instruksjonene på ditt produkt. Hvis du føler balmen er for fast kan du la varmt vann renne over pakningen en liten stund. Hvis du synes det er for rennende kan du prøve å riste produktet og legge det et kjølig sted, for eksempel i et skap eller i en skuff. Bortsett fra vanlig bruk er det mange andre flotte måter å få mest mulig ut av din balm på!

Balm er flott for hår på aveie. Legg litt i fingrene og masser det forsiktig inn i hodebunnen og håret. Du kan også bruke det som en lipgloss, alene eller over favorittleppestiften for litt ekstra glans.

Kløende skjegg? Gni litt balm i skjegget ditt og det vil mykgjøre det nesten like godt som skjeggolje. Body balms er flotte for beroligende egenskaper og beskyttelse for huden din etter barbering.

Her på Parfyme-Klikk har vi mange body balms å velge mellom. Jill Sander, Garnier og Leighton tilbyr alle forskjellige typer balm som ikke bare fukter, men som også har en rekke andre bruksområder.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.