40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Neglepleie

Per Side
Sorter
Neglepleie, refererer til produkter som brukes til å ta vare på neglene og neglebåndene. Dette inkluderer forsterkere, fortykningsmidler, behandlinger eller manikyrsett. De fleste av oss liker en god trim, men hvorfor er de viktige? Neglepleie-produkter hjelper faktisk å holde neglene dine sunne og fri for skadelige bakterier. De inneholder ofte næringsrike og revitaliserende ingredienser som naturlige oljer og sheasmør, noe som bidrar til å forbedre negleveksten.

Lurer på hvordan du skal ta vare på dine hender og negler hjemme? Din neglepleie-rutine bør alltid inneholde trimning, filing og påføring av beskyttende negleprodukter. Neglepleie-sett er fantastiske da de inneholder alle produktene du trenger fra baser til filer. Dette gjør sett en flott gave til enhver skjønnhetsliljer. Neglepleie-verktøy er også svært viktig; Du kan bruke børster for å fjerne smuss eller buffere for å gi neglene en skinnende effekt. Neglelakk merker som Nailsinc og OPI tilbyr gode neglepleie behandlinger som er perfekte for å kurere skadede negler. Hvis du er ute etter en hjemme-manikyr, prøv et manikyrsett og du vil ha alle dine mani-essensielle i ett sett!

Hvis du vil prøve noe nytt, ta en titt på vårt fantastiske utvalg av billige neglepleieprodukter. Parfyme Klikk gir deg kvalitetsnegler fra de beste merkene, noe som gjør neglene dine sterkere enn noensinne!
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.