40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Badesalt

Per Side
Sorter
Badesalt er vannløselige mineraler som brukes til å forbedre badeopplevelsen. De har rengjørende, avslappende, fuktighetsgivende og helbredende fordeler. Andre badesaltseffekter inkluderer eksfoliering av huden og lindring av smertefulle muskler.

Men hva er badesalt laget av? De inneholder ofte aktive ingredienser og kjemikalier som magnesium, kalsium, kalium og natrium som alle har forskjellige helbredende fordeler som å styrke bena dine, forbedre blodstrømmen og stimulere kroppen. Badesalt er også en viktig ingrediens i de populære badebombene og som er tilgjengelig i alle former, farger og dufter.

Slik bruker du badesalt:
Gjør klart badekaret ditt og tilsett badesaltet når det er halvfullt. Sett deg i vannet, len deg tilbake i karet og nyt. Hvor mye salt som skal brukes avhenger av din personlige smak og mengden vann som brukes, men anbefalt mengde er opptil 4 håndfull salter for et fullt bad.

Parfyme Klikk gir deg de beste tilbudene på billige badesalt,alt fra nedsatte Epsom-salter til rimelige badebomber.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.