40 kr. Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Joop!

Per Side
Sorter
Joop! Er et tysk mote- og duftmerke grunnlagt av Wolfgang Joop i 1981. Bortsett fra klærne er de kjent for luktene som Jump, Le Bain og Joop! Homme. Sistnevnte er deres mest vellykkede utgivelse og er en varm, krydret og søt aftershave med markante undertoner av sitrus og bergamot på en base av sandeltre, vanilje og patchouli.

Joop produkter kan identifiseres av sine lyse farger og energiske design. Duftene skiller seg virkelig ut og gir et sterkt inntrykk med dristige flaskedesign i primære farger og uventede duftkombinasjoner som gjør at folk rundt deg snur seg. Parfyme Klikk er din butikk for billige Joop-produkter, og vi har et bredt utvalg av deres beste parfymer, cologner, eau de toiletter og bad og kropp tilgjengelig i vår nettbutikk.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.