40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Vaseline

Per Side
Sorter
Vaseline ble lansert i 1859 av Robert Chesebrough. Det hele startet da han reiste til Pennsylvania for å undersøke en oljebrønn . Da han ankom så han at arbeiderene brukte et produkt de kalte «rod wax» (stangvoks) på kutt og sår de fikk mens de arbeidet, for at de skulle gro raskere. Chesebrough ble veldig nysgjerrig og tok litt med hjem for å studere produktet.

Etter et par forsøk i laboratoriet, klarte han å skape det vi i dag kjenner som Vaselin, et produkt som spredde seg over hele landet på bare 10 år. I 1880 ble produktet også solgt utenlands og det ble et anerkjent «must have» for alle mulige slags hudproblemer og ubehag.

Vasline har en rekke bruksområder og blir brukt i hudpleie, hårpleie, smøring og rengjøring bare for å nevne noen.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.