Lagerutsalg | Begrenset Tilgjengelighet | Klikk For Å Handle

Shiseido Hårpleie

Det revolusjonerende hudpleiemerket Shiseido kan spores tilbake til 1872. Selskapet ble opprinnelig grunnlagt som et apotek av Arinobu Fukuhara. Arinobu var apotekaren til den japanske marinen. Da han jobbet i selskapet lagde de den første tannkremen Fukuhara Sanitære Tannkrem, og den ble allment tilgjengelig i Japan i 1888. Hans nytenkning resulterte i et stort klientell, hovedsakelig bestående av kongelige og folk blant høyere sirkler. Senere på reisen forvandlet Arinobus sønn Yushin apoteket til det kosmetiske imperiumet det er i dag. Hans idé å fokusere på å skape hudpleie og kosmetiske produkter stammet fra de omfattende reisene og opplevelsene han hadde hatt mens han studerte i utlandet i Frankrike. En stift fra denne overgangen er Eudermine hudkrem som fortsatt er tilgjengelig i dag som Shiseido Eudermine Revitalizing Essence. Shiseido åpnet sin første ikke-apotek butikk i 1916 og de ga ut sine revolusjonerende ansiktspudder bare et år senere.

For å reklamere og utvikle merkekjennskap ble Shiseido galleriet åpnet i 1919, og det er det eldste galleriet åpent for publikum i Japan. Shiseido startet å forgrene seg til andre land og de startet opp Shiseido på Hawaii i 1962. Bare et år senere begynte de med sin første eksport til Europa, destinasjon: Italia. Shiseido forbedrer ikke bare sin egen virksomhet, de tar stolthet i å gjøre flere jobber tilgjengelig og i å påvirker samfunnet på en positiv måte. Dette er bekreftet av deres samarbeid med Harvard University for å åpne verdens første dermatologisk forskningssentrum i 1989, ved å åpne Shiseido Corporate Museum and the Ecole Shiseido universitetet, sin deltakelse i FNs Global Compact og lanseringen av deres treplantingsprogram i Kina.
Konsernet eier i dag over førti selskaper inkludert Laura Mercier, Nars, Bareminerals og parfymeavdelingen til Elie Saab og Narciso Rodriguez.

Se alle
1
Søk
Prisklasse
kr 0 kr 1.900+
SØK
Kolleksjon
Produkttype
Filtrer etter
A-D E-H I-L M-P Q-T U-Z
SØK