40 kr. Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Clynol Hårpleie

Per Side
Sorter
Clynol er et internasjonalt anerkjent hårpleie og styling merke. Det startet i Tyskland i 1924 under navnet Kleinol og opprinnelig spesialiserte de seg på hårfargeprodukter. De utvidet og tilbød snart andre produkter som hårspray, hodebunn serumer og stylingprodukter. I 1964 startet Kleinol i Storbritannia og de ble raskt en markedsleder. I 1979 sluttet de seg til Schwarzkopf gruppen og de endret sitt navn til Clynol.

Clynol er rettet mot profesjonelle stylister i bransjen, og de er stolte av å få råd og tilbakemeldinger fra de som arbeider med hår hver dag. De tilpasser alltid sine produkter til trendene for å gjøre produktene så anvendbare som mulig.

Colour og Care serien er perfekt for en permanent hårfarge da det inneholder UV-filter for å stoppe falming og gir næring til håret vask etter vask. Uansett hvilken nyanse du gikk for på fargekartet er en Clynol sjampo det du trenger. Ikke glem å bruke litt av Look at Me Glitz Shine Serum. Det hjelper også å holde på fargen samtidig som det beskytter håret mot flisete tupper og hindrer håret fra å knekke.

Clynol hårspray har vært elsket av frisører siden 1983 da den først kom til salongene, og det samme gjelder deres spesialdesignede hår serum. Aloe Sensitive Balance Scalp Serum er akkurat det som trengs for å gjenopprette den naturlige pH-verdien i hodebunnen.

Har du krøller bør du prøve Clynol Curl Bounce Curl Fluid. Dette produktet er spesielt utviklet for å gi krøllene fornyet vitalitet og sprett. Bruk den til å definere krøller på tørt hår eller på fuktig hår før føner.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.