40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Kin Cosmetics Hårpleie

Per Side
Sorter
Kin Cosmetics ble grunnlagt i 1932 av Gregorio Bosacoma i Costa Brava, Spania. Han hadde en workshop der han farget stoff, men etterhvert som flere og flere kvinner begynte å farge håret sitt hos frisøren, og etterspørselen for hårfarge vokste, krevde de lokale frisørene at Bosacoma hjalp dem. Og det ble begynnelsen for en vellykket hårpleievirksomhet.

Selskapet måtte stoppe sin virksomhet i 1936 på grunn av den spanske borgerkrigen, og 4 år senere, da selskapet startet opp igjen, døde Gregorio. Hans sønn, Leonci, tok over og han selvlærte ekspertise løftet selskapet opp og frem til det selskapet vi kjenner i dag! Firmaet forble i familien og for hver generasjon fortsatte selskapet å vokse og de begynte å selge sine produkter utenfor Spania.
Kin fokuserer ikke bare på hårfarge, men på forskjellige hårpleieprodukter under serien Kinactif, oljer kalt Kinessences, etterbehandlinger kalt Kinstyle, deres hverdagsprodukter under navnet Kinworks samt hårkurene Kinliss.

Deres mest populære produkter er Kinessences Color, en hårfargeserie uten ammoniakk for alle hårtyper, Cerakin Plus Technology, som takket være Multicolor Shades gir en mer intens og langvarig farge, Complexe Trico Active Force er en behandling for å hindre håravfall og fremme hårrestaurering med hvit te, B-vitamin og Bioproline.

Den eksklusive serien Kinmen inneholder rød tang og flere andre naturlige ingredienser for å styrke håret og revitalisere hårets fiber. Denne serien inneholder blant annet Energy Shampoo for daglig bruk som tilfører fuktighet og gjenoppretter den naturlige glansen i håret. Denne inneholder anti-stressegenskaper takket være guarana ekstrakt og rød tang.
Produkter som Force Tonic Kinmen forsterker håret og unngår hår-tap takket være procapilo. Mat Wax Kinmen er en matt voks for å gi kort hår tekstur og struktur uten bruk av kunstige stoffer som silikon og parabener.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.