Black Friday Er I Gang | 500+ Produkter Er Nedsatt | Klikk For Å Handle

Tangle Teezer Hårpleie

Shaun Pulfrey fikk først ideen til tangle teezer da han jobbet med hårfarging på luksuss hårsalonger med store navn som Pierre Alexandre, Nicky Clarke og Vidal Sassoon. Hans forretningssans kombinert med timer med forskning på British Library og et nytt lån på sin leilighet i London, førte til at hårbørsten var en realitet i 2005. Pulfrey presenterte sin ide på showet «Dragon's Den» i 2005 der de lo av han og sa nei til å invistere £85 000 for en eierandel på 15%.

Men det var Pulfrey som lo best! Showet ga han publisitet og mindre enn et år etter at han hadde vært med på programmet, kunne man finne Tangle Teezers på hyllene i apotekene Boots. Siden den gang har selskapet fortsatt å vokse og etter kun to år, gikk selskapet i overskudd. Produktet og Pulfrey har vunnet flere priser, inkludert 2 Queens Awards og en National Business Award. Sunday Times kåret selskapet til det 19. raskest voksende selskapet i Storbritannia i 2013.

Takket være jungeltelegrafen og kjendisstøtte, etablerte merket seg raskt på det internasjonale markedet, og i dag selger rundt 5 millioner børster i året. Selskapet er stolte over sin Made in Britain-tag og produserer alle sine produkter i 2 fabrikker i Sør-England. Shaun Pulfrey eier fortsatt 100% av selskapet.

Produktspekteret består av en kolleksjoner av børster for både hverdag og profesjonell bruk, inkludert en kompakt versjon av den opprinnelige børsten, en eliteserie eksklusivt utviklet for frisører, Aqua Splash-utgaven for bruk i vått hår, en rekke paddle børster for styling og en spesialutgave som er laget i samarbeid med den britiske designeren Lulu Guinness.

Se alle
1
Søk
Prisklasse
kr 0 kr 1.900+
SØK
Produkttype
Filtrer etter
A-D E-H I-L M-P Q-T U-Z
SØK