Sommersalg | Alt Er Nedsatt | Kun Tilgjengelig I En Kort Periode

Cowshed Hårpleie

I 1998 ble et luksuriøst spa startet i et gammelt fjøs i London. I dag er Cowshed en stor merkevare med spa over hele verden. Istanbul, Berlin, Chicago, Miami og New York nyter alle de fantastiske behandlingene som Cowshed tilbyr. Men du trenger ikke å dra langt for å få Cowshed luksus prisbelønte produkter!

Deres navn er lekent, men produktene er ikke det. Cowshed hudpleie og badeprodukter er fri for parabener, petrokjemikalier, sulfater samt kunstige farger og dufter. De bruker ikke annet enn bivoks og Wildflower honning og de tester ikke på dyr. Dette gjør at produktene deres er perfekte fødselspermisjonsgaver, men med navn som Knackered Cow, Moody Cow og Grumpy Cow må den gravide ha en sans for humor!

Moody Cow er beroligende og en aroma terapeutisk blanding av Rose Geranium, Linden Blossom og Virak som gjør at du føler deg vel. Knackered Cow er hva du trenger når du er utbrent; Horny Cow får deg til å føle deg enda mer uimotståelig; Wild Cow vil revitalisere deg; Grumpy Cow er for når du er grinete, irritabel og Lazy Cow er når alt du ønsker å gjøre er å sitte og gjøre ingenting. Lazy Cow lover å tømme tankene dine og gi deg en natts søvn, flott når du bare trenger å roe ned og lade opp.

Se alle
1
Søk
Prisklasse
kr 0 kr 1.700+
SØK
Produkttype
Filtrer etter
A-D E-H I-L M-P Q-T U-Z
SØK