40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Tangle Teezer Hårpleie

Per Side
Sorter
Shaun Pulfrey fikk først ideen til tangle teezer da han jobbet med hårfarging på luksuss hårsalonger med store navn som Pierre Alexandre, Nicky Clarke og Vidal Sassoon. Hans forretningssans kombinert med timer med forskning på British Library og et nytt lån på sin leilighet i London, førte til at hårbørsten var en realitet i 2005. Pulfrey presenterte sin ide på showet «Dragon's Den» i 2005 der de lo av han og sa nei til å invistere £85 000 for en eierandel på 15%.

Men det var Pulfrey som lo best! Showet ga han publisitet og mindre enn et år etter at han hadde vært med på programmet, kunne man finne Tangle Teezers på hyllene i apotekene Boots. Siden den gang har selskapet fortsatt å vokse og etter kun to år, gikk selskapet i overskudd. Produktet og Pulfrey har vunnet flere priser, inkludert 2 Queens Awards og en National Business Award. Sunday Times kåret selskapet til det 19. raskest voksende selskapet i Storbritannia i 2013.

Takket være jungeltelegrafen og kjendisstøtte, etablerte merket seg raskt på det internasjonale markedet, og i dag selger rundt 5 millioner børster i året. Selskapet er stolte over sin Made in Britain-tag og produserer alle sine produkter i 2 fabrikker i Sør-England. Shaun Pulfrey eier fortsatt 100% av selskapet.

Produktspekteret består av en kolleksjoner av børster for både hverdag og profesjonell bruk, inkludert en kompakt versjon av den opprinnelige børsten, en eliteserie eksklusivt utviklet for frisører, Aqua Splash-utgaven for bruk i vått hår, en rekke paddle børster for styling og en spesialutgave som er laget i samarbeid med den britiske designeren Lulu Guinness.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.