Earth Day Salg | Spar På Miljøvennlige Produkter

Tigi Hårpleie

TIGI er et hårpleiemerke laget av frisører for frisører. Det hele startet i 1982 da den berømte Toni og Guy salongkjeden trengte en ny merkevare for å selge i sine butikker. På grunn av juridiske problemer kunne de ikke bruke selskapets eget navn så i stedet ble TIGI ble født.

I den tidlige starten ble TIGI kun solgt gjennom salonger, men som populariteten av merkevaren vokste ble det tilgjengelig fra andre utsalgssteder også.

Du finner flere merkevarer innen TIGI som TIGI Bed Head: designet for å gi deg et look som du har gått rett ut av sengen, et litt rotete utseende. I dette området finner du også Tigi Dumb Blonde - produkter rettet mot blondiner og gir blondt hår et løft. Blond eller ikke blond, hvis du har skadet håret med for mye farging så har TIGI gode produkter for å revitalisere skadet hår med spesialdesignet sjampo, beskyttelsesspray og mirakelmasker.

TIGI Catwalk er inspirert av det du ser på catwalken. Oppnå større krøller med deres Curls Rock Amplifier eller bruk Oatmeal & Honey sjampo for å fukte tørt, skadet hår eller en Fashionista Brunette maske for å bidra til å øke energi og beskytte mot skader.

I 2012 kom TIGI opp med en genial idé kalt Copyright Colour. Prosessen er akkurat som å blande maling, bare at du gjør det for håret ditt, og sluttresultatet kan være permanent eller semi-permanent. Den TIGI kreative fargeformelen lar deg bestemme nøyaktig hvilken farge du ønsker.

Se alle
kr 165
Veil. pris kr 216
24%
RABATT
Tigi Bed Head Elasticate Strengthening Shampoo 750ml
kr 151
Veil. pris kr 184
18%
RABATT
Tigi S-Factor Creamy Molding Wax 50g
kr 137
Veil. pris kr 171
20%
RABATT
Tigi Bed Head Beach Bound Protection 100ml Spray
kr 124
Veil. pris kr 216
43%
RABATT
Tigi Bed Head Dumb Blonde Purple Toning Shampoo 400ml
kr 122
Veil. pris kr 216
44%
RABATT
Tigi Bed Head Dumb Blonde Shampoo 400ml
kr 160
Veil. pris kr 216
26%
RABATT
Tigi Bed Head Dumb Blonde Shampoo 750ml
Søk
Prisklasse
kr 0 kr 1.800+
SØK
Filtrer etter
A-D E-H I-L M-P Q-T U-Z
SØK