40 kr. Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Crème De La Mer Hudpleie

Per Side
Sorter
Crème de la Mer ble grunnlagt etter at astrofysikeren fra NASA Dr. Max Huber oppfant en krem for å behandle og lindre ansiktsskader han pådro seg etter en kjemisk eksplosjon i laboratoriet hans.
12 år og 6000 eksperimenter etter eksplosjonen, oppdaget Huber en mirakel hudpleie-essens, ofte kjent som Miracle Broth, som kommer i alle Crème de la Mer sine produkter. En av de viktigste ingrediensene er tare fra havet. Huber oppdaget denne ingrdiensen da hans kjærlighet for havet ledet han til samtaler med sjømenn som arbeidet med tare, og han oppdaget at de var solbrent over hele kroppen, med unntak av hendene.

Crème de la Mer fortsetter å bruke unike ingredienser, som brasiliansk malachite, som vi finner i deres Eye Concentrate, som reduserer synligheten av mørke ringer. De bruker også tourmalin i alle deres cleansere siden det bidrar til å løse opp hudens overflødige olje og er rik på mineraler og aminosyrer.
Alle produktene fra Crème de la Mer er godt likt, men det er La Mer Cream og søstervarianten Soft Cream Sun som får mest ros. De har blitt vurdert som en av de beste Anti-Aging kremer av Elle og tildelt In Style Best Beauty Buys Award.

Velvitende om at deres suksess ikke ville vært mulig uten havet, startet merket i 2008 deres Blue Heart program. I samarbeid med National Geographic og marine biologen Sylvia Earle, har de samlet inn og donert over 1.8 millioner pund for å ta vare på havet. For å rette fokuset mot deres prosjekt lanserte de i 2015 en Limited Edition La Mer krem som kom i nydelige blå krukker.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.