Black Friday Starter Tidlig | Alt Er Redusert!

Bio-Oil Hudpleie

Hvis du trenger en kroppsolje som reduserer synligheten av arr og strekkmerker, forbedrer ujevn hudfarge, fyller på med hudens naturlige oljer og gjør huden mer smidig er Bio-Oil produktet for deg.

Bio-Oil er en spesiell hudpleie som inneholder alt som er bra for huden din. Vitamin A, vitamin E, calendula olje, lavendel olje, rosmarin olje og kamille olje hjelper alle å fukte huden din, og denne oljen er utformet slik at du ikke har en fet hinne på huden etter å ha smurt den på.

Den er perfekt for gravide å bruke på magen for å unngå, eller redusere sjansene for strekkmerker, og den fungerer bra for voksende tenåringer hvis kroppen vokser raskere enn huden kan holde tritt med.

Bio-Oil er utmerket for å redusere synligheten av arr og dette kan sees på før og etter bilder som er tilgjengelig på nettet.

Selv om ingen av punktene over gjelder er Bio-Oil fortsatt fin å bruke på daglig. Produktene er egnet for alle hudtyper. Bio-Oil bidrar til å ernære og smøre huden din og forbereder den for påkjenninger utenfra så bruk den rikelig på føttene, hendene, bena, kroppen og ansiktet hver dag.

Se alle
kr 209
Veil. pris kr 214
20
POENG
Bio-Oil PurCellin Oil 200mll
1
Søk
Prisklasse
kr 0 kr 1.700+
SØK
Kolleksjon
Produkttype
Filtrer etter
A-D E-H I-L M-P Q-T U-Z
SØK