Lagersalg - Alt Er Nedsatt - Ender Snart!

Bvlgari Hudpleie

Bvlgari er et aktet italienske motehuset som har eksistert i mer enn 130 år. Det ble skapt av Sotirios Voulgaris i 1884. Det uvanlige navnet stammer fra grunnleggerens etternavn og bruker den latinske bokstaven for "U".

Sotirio Voulgaris var opprinnelig fra Hellas der han ble utdannet som gullsmed. Han forlot hjembyen i 1877 og dro til Korfu, og senere til Napoli, før han endte opp i Roma hvor han startet Bvlgari noen år senere.

Bvlgari åpnet sitt flaggskip i 1905 i Via dei Condotti og ble raskt en suksesshistorie. De første internasjonale butikkene ble åpnet i 1970 i New York, Paris, Genève og Monte Carlo. Bvlgari har hatt sitt eget showroom i Pierre Hotel i New York City i mange år, og nå eier de nesten 300 butikker og utstillingslokaler over hele verden.

Bvlgari var opprinnelig kjent for sine fantastiske smykker, men er i dag et diversifisert luksus merke som produserer og markedsfører flere produktlinjer inkludert klokker, parfyme, tilbehør og til og med hoteller.

Den første Bvlgari parfymen ble lansert i 1992: en unisex duft som heter Eau Parfumée au Vert. Denne duften ble etterfulgt av utallige andre, og i dag er Bvlgari kjent for sine gode dufter.

Se alle
kr 282
Veil. pris kr 399
29%
RABATT
Bvlgari Pour Homme Aftershave Balm 100ml
1
Søk
Prisklasse
kr 0 kr 1.700+
SØK
Brand
Bvlgari (2)Decléor (59)Guinot (58)Uriage (50)Clinique (48) FLERE ALTERNATIVER
Filtrer etter
A-D E-H I-L M-P Q-T U-Z
SØK