Black Friday Forhåndssalg | Klikk For Å Se Våre Spesialtilbud

Cowshed Hudpleie

Cowshed er et prisbelønt bad, kropp og hudpleiemerke som ble grunnlagt i et fjøs i Babington Hus i 1998. Deres spa behandlinger inkluderer Udderly Gorgeous Maternity Massage, Slender Cow Total Body og Cowshed Moody Massagefor å nevne noen.

Cowshed bruker ikke parabener, petrokjemikalier, sulfater eller kunstige farger i sine produkter. De inneholder heller ikke parfyme eller animalske ingredienser bortsett fra litt bivoks og Wildflower honning, men det er det. Er du gravid og ønsker litt luksus eller huden din er sensitiv så er badeproduktene og badeoljene fra Cowshed perfekte.

En favoritt her på kontoret er Cowshed fantastiske ansiktsmasker. Vi elsker Palma Revitalising Face Mask. Den passer for alle hudtyper, trekker ut alle urenheter og redusere tegn på fine linjer - hva er det å ikke like?

Dag og nattkremene er også populære blant våre ansatte - ikke fettete, rimelige og drøye. Disse kremene er fullpakket med kraftige essensielle oljer og planteekstrakter slik at huden din får alt den trenger på en gang.

Se alle
kr 252
VAR kr 273,00
8%
RABATT
Cowshed Calendula Refining Facial Scrub 50ml
kr 349
Veil. pris kr 378
8%
RABATT
Cowshed Cranberry Seed Rejuvenating Facial Oil 30ml
kr 334
Veil. pris kr 336
33
POENG
Cowshed Neroli Nourishing Daily Moisturiser 50ml
kr 320
Veil. pris kr 378
15%
RABATT
Cowshed Raspberry Seed Anti-Oxidant Facial Oil 30ml
kr 339
Veil. pris kr 378
10%
RABATT
Cowshed Rose Replenishing Night Cream 50ml
1
Søk
Prisklasse
kr 0 kr 1.700+
SØK
Hudtype
Filtrer etter
A-D E-H I-L M-P Q-T U-Z
SØK