Høstsalg | Alt Er Nedsatt | Ender Snart!

Cowshed Hudpleie

Cowshed er et prisbelønt bad, kropp og hudpleiemerke som ble grunnlagt i et fjøs i Babington Hus i 1998. Deres spa behandlinger inkluderer Udderly Gorgeous Maternity Massage, Slender Cow Total Body og Cowshed Moody Massagefor å nevne noen.

Cowshed bruker ikke parabener, petrokjemikalier, sulfater eller kunstige farger i sine produkter. De inneholder heller ikke parfyme eller animalske ingredienser bortsett fra litt bivoks og Wildflower honning, men det er det. Er du gravid og ønsker litt luksus eller huden din er sensitiv så er badeproduktene og badeoljene fra Cowshed perfekte.

En favoritt her på kontoret er Cowshed fantastiske ansiktsmasker. Vi elsker Palma Revitalising Face Mask. Den passer for alle hudtyper, trekker ut alle urenheter og redusere tegn på fine linjer - hva er det å ikke like?

Dag og nattkremene er også populære blant våre ansatte - ikke fettete, rimelige og drøye. Disse kremene er fullpakket med kraftige essensielle oljer og planteekstrakter slik at huden din får alt den trenger på en gang.

Se alle
kr 312
Veil. pris kr 378
17%
RABATT
Cowshed Cranberry Seed Rejuvenating Facial Oil 30ml
kr 249
Veil. pris kr 263
5%
RABATT
Cowshed Palmarosa Revitalising Face Mask 50ml
kr 343
Veil. pris kr 378
9%
RABATT
Cowshed Raspberry Seed Anti-Oxidant Facial Oil 30ml
kr 334
Veil. pris kr 378
12%
RABATT
Cowshed Rose Replenishing Night Cream 50ml
kr 391
Veil. pris kr 420
7%
RABATT
Cowshed Spearmint Exfoliating Sea Salt Scrub 350ml
1
Søk
Prisklasse
kr 0 kr 1.700+
SØK
Hudtype
Merker
Filtrer etter
A-D E-H I-L M-P Q-T U-Z
SØK