Elizabeth Arden Hudpleie

Elizabeth Arden er en av de eldste hudpleie, kosmetikk og duft selskapene som finnes. Dette typiske New York merket ble lansert i 1910. Selskapet vokste raskt, og produktene kan nå bli funnet i mer enn 100 land.

Florence Nightingale Graham, eller Elizabeth Arden som hun er bedre kjent som, jobbet som sykepleier i hennes tidlige år. Hun så på kremer for brannsår og hudsalver ikke bare som medisin, men noe som kunne brukes i en kvinnes daglige skjønnhetsrutine. Hjemme eksperimenterte hun med ulike ingredienser for å prøve å komme opp med den perfekte skjønnhetskremen. Hun lyktes i 1930 da hun lanserte Eight Hour Cream Skin Protectant. Det er fortsatt en av de mest solgte produktene i dag, og en tube er solgt et sted i verden hvert 30. sekund! Eight Hour Cream Skin Protectant kan hjelpe mot nesten alle hudproblemene du måtte ha, og er flott for sprukne lepper, tørre hender og grove hæler.

Visible Difference serien til Arden tilbyr en løsning for tørr, fet eller en kombinasjon av de to. Den gir fuktighet og hjelper huden å ta til seg godhetene i kremen. Den lover deg en synlig forskjell etter bare seks dagers bruk. Hvis huden din er moden da er Prevage serien for deg. Den revitaliserer huden din og styrker hudens naturlige forsvar med DNA Enzyme Complex. Eller prøv en av de mange ceramid produktene som er tilgjengelige, og som gjør huden mer ungdommelig og strålende.

Se alle
Søk
Prisklasse
kr 0 kr 1.700+
SØK
Filtrer etter
A-D E-H I-L M-P Q-T U-Z
SØK