Lagersalg - Alt Er Nedsatt - Ender Snart!

Elizabeth Arden Hudpleie

Elizabeth Arden er en av de eldste skjønnhetsselskapene som fortsatt er i drift. New York-merket ble lansert i 1910 og de selger nå sine produkter i over 100 land.

Florence Nightingale Graham, eller Elizabeth Arden som hun er bedre kjent som, jobbet som sykepleier som ung. Hun så ikke på brannkremene og hudsalvene som ble brukt på sykehuset kun som medisin, men noe som også kunne brukes i en kvinnes daglige skjønnhetsrutine. Hjemme eksperimenterte hun med ulike ingredienser og forsøkte å komme opp med den perfekte skjønnhetskremen. Hun lyktes i 1930 da hun introduserte verden til Eight Hour Cream Skin Protectant. Det er fortsatt en av de mest solgte produktene i dag, og en tube selges et sted i verden hvert 30. sekund! Eight hour cream kan berolige ethvert hudbasert problem du kan ha, og den er flott for sprukne lepper, tørre hender og grove hæler.

Visible Difference fra Arden er en fantastisk krem for tørr, fet og kombinert hud. Den fukter og hjelper huden din til å holde på egenskapene til kremen, og den lover en synlig forskjell etter bare 6 dagers bruk. Hvis huden din er litt mer moden er Prevage-serien for deg. Den revitaliserer huden din og fornyer den, så vel som å styrke hudens naturlige beskyttelse med DNA Enzyme Complex. Elizabeth Ardens mange ceramideprodukter gjør huden din mer ungdommelig og strålende, og er også perfekt for anti-aldring.

Finn billig Elizabeth Arden hudpleie hos Parfyme Klikk og spar opptil 75% rabatt på veiledende pris. Vår butikk har et utrolig utvalg av Arden-produkter til ethvert formål, og er full av fantastiske tilbud du ikke finner noe annet sted.

Se alle
kr 641
Veil. pris kr 693
8%
RABATT
Elizabeth Arden Ceramide Gavesett 4 Deler
kr 547
Veil. pris kr 657
17%
RABATT
Elizabeth Arden Ceramide Overnight Firming Mask 50ml
kr 204
Veil. pris kr 357
43%
RABATT
Elizabeth Arden Eight Hour Cream Skin Protectant 50ml
Søk
Prisklasse
kr 0 kr 1.800+
SØK
Brand
Elizabeth Arden (39)Decléor (60)Guinot (58)Uriage (50)Clinique (49) FLERE ALTERNATIVER
Filtrer etter
A-D E-H I-L M-P Q-T U-Z
SØK