Vårsalg 2018 | Dobbelt Så Mange Deals Tilgjengelig

Guinot Hudpleie

Det franske hudpleiemerket Guinot har vært et kjent navn i skjønnhetsindustrien i flere tiår og det er et av verdens ledende skjønnhetssalong merker. Deres hudpleieserie ble startet av verdens beste hudleger og skjønnhetseksperter for å gi målrettet pleie til alle hudtyper og behov.

Selv om utgangspunktet var eksklusiv bruk i skjønnhetssalonger og spa er den ultimate skjønnhetsopplevelsen nå også tilgjengelig for daglig bruk hjemme med vårt utvalg av billige Guinot produkter.

Blant de mest populære Guinot produktene er Douceur de Vie krem som bruker eteriske planteoljer, tare og vitamin E for å styrke matt hud. Med ekstra SPF15 er denne multi-kremen den perfekte følgesvenn under en travel arbeidsuke, og bør brukes hver morgen for å beskytte huden i løpet av dagen. Uren og fet hud har det best med Acnilogic Intelligent Sebum Control Serum. Behandlingen fikk strålende anmeldelser for sin patenterte Acnicidine kompleks som jevner hudens oljebalanse, krymper porene og bekjemper ujevnheter.

Veldig tørr hud kan behandles med den utmerkede Hydrazone-serien som bygger opp huden med av Hydrocyte liposomer og druekjerneolje. Den inneholder en rik ansiktskrem samt kroppspleieprodukter. Longue Vie anti-aldringserien er mirakel produkter som inneholder 56 aktive biologiske ingredienser for å hjelpe med cellefornyelse og bekjemper aldringstegn.

Guinot tilbyr også en svært populær herreserie. Très Homme serien ble utviklet for å passe de spesielle behovene til mannlig hud. Den inkluderer en ansiktsrens og skrubb, en øyengele samt ansiktskremen Longue Vie Homme. De kan brukes kombinert eller separat, og disse fire produktene garanterer å ernære og beskytte den mannlige huden mot skader forårsaket av barbering, vind og vær.

Guinot bruker kun miljøvennlige produksjonsprosesser som er basert på bruk av fornybare ressurser. Alle Guinot produkter er paraben-fri og aldri testet på dyr. Besøk Parfyme Klikk for utrolig gode Guinot tilbud og rabatterte hudpleieprodukter.

Se alle
kr 310
Veil. pris kr 428
28%
RABATT
Guinot Crème Hydra Sensitive Face Cream 50ml
kr 266
Veil. pris kr 350
24%
RABATT
Guinot Hydra Finish Face Cream SPF15 30ml
kr 520
Veil. pris kr 817
36%
RABATT
Guinot Age Logic Yeux Eye 15ml
kr 331
Veil. pris kr 431
23%
RABATT
Guinot Creme Eye Fresh Cream 15ml
kr 665
Veil. pris kr 1.192
44%
RABATT
Guinot Time Logic Age Serum Yeux for Eyes 15ml
kr 491
Veil. pris kr 678
28%
RABATT
Guinot Bioxygene Face Cream 50ml
kr 324
Veil. pris kr 447
28%
RABATT
Guinot AcniLogic Intelligent Sebum Control Serum 50ml
kr 1.258
Veil. pris kr 1.964
36%
RABATT
Guinot Age Summum Anti-ageing Ansiktskrem 50ml
kr 528
Veil. pris kr 738
28%
RABATT
Guinot Bioxygene Face Serum 30ml
Søk
Prisklasse
kr 0 kr 1.800+
SØK
Filtrer etter
A-D E-H I-L M-P Q-T U-Z
SØK