Sporet Levering
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Juvena Hudpleie

Per Side
Sorter
Juvena of Switzerland er et sveitsisk hudpleiemerke som konsentrerer seg om anti-aldringspleie skapt på en kombinasjon av vitenskapelig forskning, individuell pleie og sveitsisk kvalitet av høy standard.

I over 60 år har Juvena fortsatt å forske på huden og aldringsprosessen for å prøve å utvikle produkter som matcher forskningen deres. Juvena har laget produkter for alle hudtyper inkludert tørr, sensitiv og normal hud, men deres hovedmål har vært å lage produkter for voksen og aldrende hud som trenger et løft.

Juvena-produktene kommer i mange former som serum, masker, kremer, rensemelker, tonics og geler. De har en tendens til å fokusere produktene sine på effektive anti-rynkeformler, men kan også tilby løftende, Nutri-restore regenererende, glattende, oppstrammende, detoxifiserende, beroligende, korrigerende og boostende produkter også.

Merket har noen få forskjellige kolleksjoner som fokuserer på visse områder som Epigens-produkter, som Juvena hevder vil redusere rynker og linjer og holde ansiktet ditt mer ungdommelig og tonet. Epigen-produktene gjør dette ved å låse opp din personlige "hudkode" og forhindre at spesifikke hudgener slås av.
Vis Mer