40 kr. Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Sisley Kosmetikk

Per Side
Sorter
Sisleys mest populære foundation er Phyto-teint Éclat, den kommer i en chic matt glassflaske, og Phyto-teint Expert. Begge foundationene har en flytende konsistens hvor Eclat gir lett dekning og Expert gir middels til stor dekking. For å passe forskjellige hudfarger og typer er Expert annonsert som en foundation som passer for alle hudtyper - selv sensitive hud - mens Éclat er best for de med fetere hud. Foundationene har i tillegg søsterprodukter som er tilgjengelige i en rekke konsistenser inkludert kompakt og pulverform.

Sisley har utvidet sin Phyto leppeserie med produkter i flere finisher og trendy farger. Deres kosmetiske børster er veldig gode, og de er tilpasset de forskjellige områdene i ansiktet. Deres kolleksjon av børster varierer i størrelse og består av ulike komponenter.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.