Sporet Levering
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Givenchy Kosmetikk

Per Side
Sorter
Givenchy er først og fremst et fransk luksusmerke som er mest kjent for mote og parfymer, men har også utvidet seg til å være vertskap for kosmetikk.

'The House of Givenchy' ble dannet i 1952 av designeren Hubert de Givenchy. Hans hovedmål, med en blanding av hans egne røtter av aristokrati, var å skape chic, tradisjonell og elegant skjønnhet. I 1989 ønsket designeren å ta sitt syn på stil og skjønnhet til neste nivå og skapte deres første kosmetkklinje.

Målet hans var å lage nye og usette formler gjennom ny vitenskapelig forskning, som ble spesielt utviklet for å lage produkter for ethvert hudpleiebehov.

Det første produktet som ble utgitt var et ansiktspudder. Siden 1999 og 2013 har fargetonene blitt utvidet innenfor kosmetikklinjen, og inspirasjon har blitt hentet fra de avantgardistiske Givenchy-runway-lookene. Sterkt fargede leppestifter, foundations og andre produkter har blitt mer og mer et makeup statement og blir ofte definert som et "veritabelt luksustilbehør". Linjen deres inkluderer leppestifter, øyenskygger og pudder og mange forskjellige typer sminkesett.
Vis Mer