Sporet Levering
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Max Factor Kosmetikk

Per Side
Sorter
Max Factor er ikke bare navnet på selskapet, men navnet på en virkelig person. Max Factor var en polsk-amerikansk forretningsmann som har noe av æren av å skape den moderne skjønnhetsindustrien gjennom sine produktinnovasjoner og forretningspraksis. Han er også kjent for sitt arbeid i filmindustrien.

I 1914 oppfant Max Factor en ny versjon av en fett stift som ble brukt for teatersminke. Denne nye versjonen kunne brukes i et tynnere lag, og det gjorde at det så mer naturlig ut på film. Gjennom denne innovasjon ble Max Factor mannen man gikk til for film makeup. Han solgte også realistiske parykker laget av menneskehår til bruk i filmer.

Faktor utvikle ikke bare produkter for filmbransjen; hans to sønner hjalp virksomheten å utvide til allmennheten hvor de bland annet solgte øyenbrynsblyanter, foundation, og den nye innovative Color Harmony serien som inneholder pudder for alle hudfarger. I 1930 oppfant Max Factor den moderne lipglossen. Dette ble opprinnelig laget for bruke i filmer for det gjør leppene blanke på skjermen. Marilyn Monroe og Norma Jeane Mortenson, to vakre blondiner på den tiden, gikk med saftig rød Max Factor leppestift og et av de slagord fra Max Factor var at hver jente kunne se ut som sin favoritt filmstjerne om hun også brukte Max Factor makeup.

Når Max Factor gikk bort i 1938 overtok sønnen virksomheten. Det første nye produktet lansert etter hans bortgang var Tru Color Lipstick som var laget med en blanding som gjorde at den satt lenger. 1954 var året for enda en oppfinnelse - concealeren. Erace Concealer ble raskt brukt av alle i industrien, og ble brukt på de fleste TV- og filmproduksjoner helt til ankomsten av HD! Max Factor var også det første selskapet til å lansere vannfast sminke i 1971.

Som gudfar til falske øyevipper var det bare naturlig at det var Max Factor som kom opp med False Lash Effect mascara. Den første versjonen av False Lash Effect ble lansert i 2008, og det har vært et bestselgende produkt siden. Andre mascaraer fra Max Factor er 2000 Calorie Mascara som har vært en favoritt blant makeup artist i over to tiår, ingen flekker og hurtigtørkende vipper med en dramatisk effekt - Rett og slett fantastisk og Elsker den! er noen av vurderinger du vil finne på nettet når du søker etter Max Factor mascara.

I 2015 Max Factor lanserte en Star Wars kolleksjon for å feire utgivelsen av Star Wars: The Force Awakens. Serien inkluderte allerede utgitte produkter (Colour Elixir Lipsticks og False Lash Effect Mascara) i Star Wars emballasje.
Vis Mer