Høstsalg | Alt Er Nedsatt | Ender Snart!

Maybelline Kosmetikk

Maybelline er et kosmetisk merke som ble grunnlagt av Tom Lyle Williams i 1915. Williams var bare 19 år gammel da han startet virksomheten og han solgte det ikke før i 1967 da han fikk et tilbud han ikke kunne motstå. Williams ble inspirert av hans søster Maybel og hvordan hun brukte vaselin for å gjøre at hennes øyenbryn og øyenvipper så bra ut. Inspirert av dette begynte han å blande vaselin med kull for å gjøre vippene mørkere. Dette produktet ble en umiddelbar suksess, og regnes i dag som en av de første prototypene av moderne Mascara!

I 1991 avduket Maybelline sitt berømte slagord; "Kanskje hun er født med det. Kanskje det er Maybelline "som fortsatt brukes i deres annonser. Deres reklamer er også kjente for å bruke noen av de mest vellykkede modellene i vår tid. Moteikon Gigi Hadid inngikk en kontrakt med dem i 2015.

Maybelline har hatt en stor suksess med deres Fit Me kolleksjon som består av concealers, foundation, pudder og rouge. Populariteten til kolleksjonen økte da bloggere og vloggers over hele verden reklamerte for dem. Produktene er laget for å gi et lett og naturlig utseende til rimelige priser.
The Color Sensational kolleksjonen er andre populære produkter fra Maybelline. Den inneholder alle farger du kan tenke deg for leppene. Serien inneholder leppestifter, lip gloss og leppe blyanter i både matte, sateng, kremet og glans finisher.

Se alle
1
Søk
Prisklasse
kr 0 kr 1.700+
SØK
Filtrer etter
A-D E-H I-L M-P Q-T U-Z
SØK