Sporet Levering
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Lip Gloss

Per Side
Sorter
Max Factor er det første moderne kosmetikkmerket som lanserte Lipgloss, for å bli brukt av skuespillerinner i filmindustrien i 1930. Glansen lippglossen ga ville skille seg ut på film, og få leppene til å se skinnende og mer definerte ut, spesielt i de tidlige svart-hvitt-filmene. Den ble deretter enormt populær blant publikum.

Den brukes først og fremst i dag for å fremheve leppene dine med glans, samt en subtil farge. Lipgloss kommer i forskjellige påføringsformer, som for eksempel en sylindertype med påføringsstav, eller i klembare plasttuber eller elegante bokser.

Normalt kommer lipgloss ut og spres på leppene som en væske eller et mykt faststoff, men kan også være en krem, balsam eller gel. Du kan ha en glitrende, metallisk, blank, skinnende, med farge eller ikke, matt og også med forskjellige smaker lagt til den.

Lipgloss kan være et utmerket valg å legge på toppen av leppestiften for å fremheve fargen. Lipgloss er et utmerket valg for å eksperimentere med sminkelooks, samt som et subtilt alternativ for andre mer pimengterte leppeprodukter. De fleste store kosmetikkmerker vil ha lipgloss som en del av sortimentet som; Mac, Nars, Anastasia Beverly Hills og Clarins. Merker som Q-KI vil ofte selge lipgloss som en del av et sminke-/skjønnhetsgavesett for å bidra til å skape et helhetlig utseende.
Vis Mer