Sporet Levering
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Mascara

Per Side
Sorter
Mascara er et av de mest populære sminkeproduktene og brukes til å fremheve øyevippene. Det er et bredt utvalg av mascaraer på markedet designet for å passe alle forskjellige individers behov og look.

Mascara kan dateres tilbake til Kleopatras tider da den ble brukt for å fremhete øynenes skjønnhet. Opprinnelig sies det å ha blitt produsert av krokodillemøkk, brente mandler, kohl, honning og vann.

I dag er det litt annerledes, og er ofte laget og formulert av væske og kan få øyevippene til å se og virke mer buet, lengre, mer definert og fyldigere.

Mascaraer kommer i forskjellige farger, med svart og brunt som de mest populære. De kommer også med en veldig viktig applikator som i de fleste tilfeller er spesielle typer buster. De er hver designet for å hjelpe deg med å oppnå et bestemt resultat, slik at du kan fremheve øyevippene slik du ønsker.

Mascaraer utvikler seg kontinuerlig med nye og forbedrede funksjoner for å forbedre ytelsen og hjelpe deg å perfeksjonere utseendet ditt. Mange merker beveger seg nå mot å være cruelty-free, ved å bruke naturlige og organiske ingredienser, samt forbedre formlene for å gjøre dem mer holdbare.

Du kan finne mascara til ethvert budsjett fra merker som MaxFactor, IsaDora, Clinique, Mac, Elizabeth Arden og Yves Saint Laurent.
Vis Mer