Sporet Levering
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Nattkremer

Per Side
Sorter
Som navnet antyder, er nattkremer et produkt som bør påføres og brukes i ansiktet ditt før du legger deg og deretter la det virke og beskytte huden gjennom natten. Historien har fortalt oss at selv de romerske kvinnene brukte olivenolje om natten for å holde fuktigheten i huden.

Det er forstått at huden regenererer og reparerer seg om natten og kan derfor trenge litt ekstra hjelp etter skadene og eksponeringen på den i løpet av dagen. Det er her en nattkrem kommer inn, og hjelper huden til å gjøre nettopp det.

Nattkremer er rikere og tykkere i tekstur, sammenlignet med dagkremer, og er også kjent for å bidra til å forbedre hudtonen og hudens elastisitet, og motvirke fine linker i problemområdene. Nattkremer kommer i form av enten en krem eller et serum fokusert på anti-aldring og anti-rynke, da de aktive ingrediensene for motvirker aldring er lyssensitive og helst ikke skal benyttes i dagslys.

Nattkremer er også utviklet for ulike hudtyper og deres behov som moden hud, kombinert og fet hud, så sørg for at du velger en som passer din hudtype. Merker som Elizabeth Arden, Lancome og Estee Lauder, for å nevne noen, har alle et bredt utvalg av nattkremer og serum å velge mellom.
Vis Mer