Sporet Levering
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Shampoo

Per Side
Sorter
Sjampo er det eneste hårproduktet folk flest, og til og med dyr ikke vil gå uten. Det er en tykk rensevæske som brukes til å rense håret og hodebunnen og fjerne talg. Tradisjonell sjampo påføres hele håret mens det er vått, samt masseres inn i et skum og jobbes rundt hodebunnen før det skylles av.

Det er imidlertid mange alternativer når det kommer til sjampo og ikke "bare" med sikte på å holde håret og hodebunnen ren. Sjampo i sin rene moderne form i dag ble introdusert på 1930-tallet og ble kalt "Drene Shampoo". Det var den første som ikke ble produsert med såpe og i stedet med syntetisk overflateaktivt middel.

Sjampoen markedsføres og produseres for ulike behov og for ulike demografiske grupper i den moderne verden. Det finnes sjampoer spesifisert for barn som er ment å være mindre irriterende for huden og øynene dine. Der sjampoer skreddersydd for voksne menn og kvinner med ulike dufter og egenskaper.

Du vil kunne finne sjampoer designet spesielt for å rense alle forskjellige hårtyper som tørt, fint, fet, farget, skadet og mykt hår. Dette går også hånd i hånd med å velge den riktige for hodebunnen for å hjelpe til med å behandle en fet, tørr, flassende, sensitiv eller kløende hodebunn.

Når du har funnet riktig sjampo for din hår- og hodebunnstype, kan du deretter velge mellom ulike egenskaper som; fuktighetsgivende, volumgivende, bruk på fargebehandlet hår, nærende, vedlikeholdende, sølveffekt for å nøytralisere gulblondt hår og fjerning av flass.

Det finnes sjampoer med medisinske egenskaper mens det er andre som er mer fokusert på estetikk og skapte det best synlige utseendet. Noen sjampo skal være lette å skylle, gi minimal irritasjon for øyne og hud og også bidra til å reparere skadet hår. Sjampoer som Olaplex er enormt populære og har en generell reparasjonsetos med sine sjampoer. Milk_shake og L'Oréal er andre populære sjampomerker som vedlikeholder farget hår, men som også hjelper skadet hår.
Vis Mer