Sporet Levering
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Sminkefjernere

Per Side
Sorter
Sminkefjernere går hånd i hånd med sminken din, og er like viktig å kjøpe. Det finnes et bredt utvalg av sminkefjernere i dagens skjønnhetsklima fra store hudpleie- og kosmetikkmerker som Clarins, Guinot, Lancome og Bioderma. De kommer i mange forskjellige konsistenser, alt fra balm, skum og melk til geler, kremer, vann og servietter.

I tillegg til å fjerne sminke, vil en god sminkefjerner også rense huden grundig, vaske bort urenheter og smuss som har dannet seg under og på sminken din. Hvis disse urenhetene blir igjen på huden, kan de forårsake irritasjon, potensielt urenheter og til og med få huden til å eldes raskere.

Hovedingrediensene i sminkefjernere er en blanding av forskjellige løsemidler, som kan være olje- eller vannbaserte. Forskjellen mellom et "normalt renseprodukt" til et sminkefjernerprodukt er hvor dypt det renser. En rens vil rense dypere inn i huden, mens en sminkefjerner ganske enkelt fjerner produkter som ligger på huden.

Det er sminkefjernere utviklet for alle hudtyper, inkludert tørr, fet og sensitiv hud, slik at du kan finne den rette for deg. Hvis du bruker vannfast sminke, sørg for at du også har en sminkefjerner spesialisert for dette.
Vis Mer