40 kr. Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Shiseido Solkrem og Solprodukter

Per Side
Sorter
Shiseidos har en ansikts-og kroppspleie serie med solpleieprodukter. Serien er delt inn i tre grupper; Ultimate Sun Protection, Urban Environment og UV Protective. Ultimate Sun Protection produktene nærer og fukter huden samtidig som de beskytter mot skadelige UVA og UVB stråler. Et viktig trekk ved disse produktene er at de ikke forsvinner når du er i vannet. Urban Environment er spesielt designet for forbrukere som bor i urbane områder da huden ikke bare blir utsatt for sol, men også luften som inneholde mer skadelige partikler enn i distriktene. Sist, men ikke minst, er du i stand til å beskytte ansiktet ved å bruke en av deres UV Protective produkter. De kommer i stift, flytende og pulver. Alle produktene fra deres solpleieserie er egnet for sensitive hudtyper.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.