40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Clarins Solkrem og Solprodukter

Per Side
Sorter
Clarins, et fransk luksus kosmetikk selskap, har utviklet en rekke solprodukter. Ikke bare gir de deg en naturlig glød, de er også designet for å jevne ut linjer og forstørrede porer.

Når solen er fremme trenger du solbeskyttelse og Clarins Sun Control Stick er glimrende. Bruk den på sensitive områder som nesen, ører og lepper. Det er en solid stift og så lett å bære i vesken eller lommen. Den er perfekt for vannsport, ski og intens soling.

Alle Clarins solprodukter tilbyr din hud UV-beskyttelse, fukter huden og bidrar til å hindre de synlige tegnene på for tidlig aldring av huden.

Når solen går ned må du beskytte brunfargen og huden mot flassing - Clarins After Sun gjenoppretter fuktigheten, komfort og mykgjør huden, og de spesielle ingrediensene vil bidra til å hindre flassing. Så uansett hvor du er på vei - husk å ta vare på huden din - det er den eneste du får.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.