40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Decléor Solkrem og Solprodukter

Per Side
Sorter
Decléor er et hudpleiemerke skapt i 1976. Selskapet blander sammen tradisjonell hudpleie med aromaterapi ved hjelp av de beste ingrediensene og dyrebare essensielle oljer. Det aller første serumet laget av Decléor er den berømte Aromessence Neroli, som fortsatt er en av deres mestselgende produkter. Dette prisvinnende serumet inneholder en perfekt blanding av essensielle oljer som gjør den perfekt for hydrering av alle hudtyper.

Decléor er kjent for sine mange typer fuktighetskremer. De har både dagkrem, den mest solgte er Hydra Floral Hydrating Light Cream, samt nattkrem laget av naturlig voks og fuktighetsgivende ingredienser for å gjenopprette og nære huden over natten. Decléor Men Essentials er en nyere serie som fokuserer på behovene til mannlig hud. Selv om dette er et billigere Décleor-sortiment har grunnleggerne Solange og Colliard ikke gått ned på kvaliteten på produktene sine. Serien inneholder den populære Men Essentials Clean Skin Scrub Gel med nellik og eukalyptusolje, og Aromessence Triple Action Shave Perfector Serum som beskytter huden under barberingen.

Se gjennom vårt utvalg av billige Decleor-produkter nedenfor og oppdag aromaterapiens kraft - det vil forandre din skjønnhetsrutine! Mange av deres bestselgende produkter er også tilgjengelige som en del av rabatterte Decléor gavesett. De gir den perfekte introduksjonen til den omfattende hudpleieverden, og er perfekte for å finne ut hvilke produkter som passer best for deg. Kjøp Decleor på nettet hos Parfyme Klikk og spar mye på hudpleie, bad-og kroppsprodukter og så mye mer!
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.